Stone Castle Vineyards And Winery është një perlë e fshehur në zemër të Luginës së Rahovecit. Ne jemi një pronë private që përfshin më shumë se 2247 hektarë vreshta dhe tokë premium. Veraria është ndërtuar në vitin 1952 dhe që nga viti 2006 është në pronësi dhe operim të Familjes Gecaj.