Bodrumi me bazë familjare “Kosova Wine” ndodhet në pjesën juglindore të Rahovecit, Kosovë, fillimisht dhe zyrtarisht i themeluar në vitin 2011. Bodrumi ynë është i pajisur me mjete të teknologjisë moderne për prodhimin e verërave të kuqe dhe të bardha dhe pije alkoolike. Meqenëse pronari i kantinës, Fatmir Shehu është një shqiptaro-amerikan, kantina e verës Kosova Wine është kryesisht e frymëzuar nga stili i kantinave të Amerikës së Veriut, si ato me bazë në Napa, Kaliforni, duke e bërë kantinë tonë një vend unik për të qenë. Kosova dhe rajoni përreth. Veraria Kosova Wine, prodhim familjar, është e rrethuar me vreshta ku nga maja e kantinës mund të shihni një nga peizazhet më të bukura të qytetit të Rahovecit dhe atë të vreshtave tona.