Komuna e Rahovecit

Adresa:

Rr. Dëshmorët e Pashtrikut p.n.
21000 Rahovec, Kosovë

Telefoni:

0800 11007
(pa pagesë për thirrjet brenda Kosovës)

Tel

038 20045340

Na shkruani për ankesat, kërkesat, këshillat dhe përshtypjet

Contact Form Demo