Shtegu i ecjes në Gradish, – ndërtuar nga Komuna e Rahovecit në vitin 2020. Ka gjatësi rreth 1600m. Ky shteg nis nga kompleksi përkujtimor i dëshmorëve dhe vijon deri në grykën e Drinit të Bardhë. Ka peizazhe tërheqëse dhe është zonë atraktive turistike. Është zonë e mbrojtur me ligj.