Rahovec/Hamovc

Lapidari i dëshmorëve të kombit: Sadedin Hajda, Bekim Sylka dhe Mexhit Mustafa

Memorial plaques of martyrs of the nation: Sadedin Hajda, Bekim Sylka and Mexhit Mustafa