Parku i gjelbër në Rahovec është zonë e gjelbëruar e përshtatshme për pushim dhe rekreacion. Aty janë ngritur shtatoret e heronjve Xhelal Hajda-Toni dhe Selajdin Mullaabazi – Mici.