Palestra Sportive “MIZAHIR ISMA” është përuruar më 27.2.2019, Investimi për rregullimin e Palestres Sportive është 3.000.000ur, i cili investim ka qenë nga MKRS-ja.

Palestra Sportive është e rregulluar me të gjitha standartet, dhe i plotëson të gjitha kriteret e FIBA-s. Ku zhvillohen ndeshje ndërkombëtare në Basketboll, Hendboll, Volejboll, Futsall dhe të gjitha sportet tjera kolektive e individuale të cilat zhvillohen në objekte të mbyllura siq janë Palestrat.

Kapaciteti i Palestre “MIZAHIR ISMA” është me 1950 ulëse, gjithëashtu janë të rregulluar zhveshtoret për të dy gjinitë, si dhe nyjet sanitare sipas standarteve.

Vlenë të theksohet se në Palestër është e instaluar edhe ngrohja qendrore, dhe me përgjegjësinë e plotë mund të themi se është ndër palestrat më moderrne në Ballkan.