Xërxë/Fortesë

Lapidar i dëshmorëve të kombit: Sakip Bellaqa, Perparim Gashi dhe Feim Gashi

Memorial plaques of martyrs of the nation: Sakip Bellaqa, Perparim Gashi and Feim Gashi