Është festë e cila ka për qëllim promovimin e prodhimeve bujqësore që mbahet në Krushë të Madhe. Në këtë festë bujqit punëtorë të kësaj treve, ekspozojnë prodhimet bujqësore si dhe trashëgiminë kulturore të komunës së Rahovecit.